Najem motorja

Bi radi osvobodili svojo divjo dušo in občutili veter v laseh, ampak nimate motorja? To sedaj ni več problem. Najem motorja še nikoli ni bil tako enostaven, pester in ugoden.

Pri nas lahko najamete kar tri zelo različne motorje. Chopper-ja za divje duše, skuterja za romantike in štirikolesnika za vožnjo po naravi.

Najem chopperja

Najem motorjachopperNič ni lepšega kot uživati v vožnji na odprti cesti s chopperjem. In kaj je lahko boljše kot sedeti na 800cm3 motorju in opazovati kako se odbijajo sončni žarki od kroma? Če se vam že cedijo sline, potem je za vas najem motorja Kawasaki VN800 Classic prava stvar.

Ta čudoviti klasični chopper vas lahko popelje na nepozaben izlet v katerm lahko uživate skupaj s sovoznikom.

Takšna uživancija pa vas ne bo stala celo malo premoženje, saj ga lahko pri nas najamete že od 50€/dan* dalje.

Najem skuterja

Najem motorja skuterZa tiste, ki uživate bolj v romantični vožnji ali vožnji po mestu, je najem motorja Piaggio Mp3 250i prava stvar.

Skuter Piaggio Mp3 250i ima kar nekaj prednosti pred drugimi. Ne samo, da je veliko bolj stabilen od mnogo drugih motorjev, ampak ga je možno voziti z izpitom B kategorije.

V vožnji s tem motorjem pa lahko uživate že od 50€/dan* dalje.

Najem skuterja Suzuki

2009-Suzuki-Burgman650

Če ste ljubitelj bolj adrenalinske vožnje, je skuter Burgman z 650ccm pravi za vas. Ta motor zmore presenetljivo visoko hitrost.

Skuter je dovolj udoben za daljše vožnje, izlete do morja in nazaj ali prijetno vožnjo po prelepih okoliških hribih.

Pri udobni vožnji ne boste uživali samo vi, saj je poskrbljeno tudi za sopotnika z udobnim ter prostornim   sedežem z naslonjalom.

Najem motorja cenik

Kaj vključuje Cena
Najem motorja 1 dan 80€/dan
Najem motorja 2 dni 70€/dan
Najem motorja 3 dni 60€/dan
Najem motorja 4+ dni 50€/dan